Acasă Anchete Din nou razie la taxiurile din aeroporturi

Din nou razie la taxiurile din aeroporturi

DISTRIBUIȚI

Direcţia de Poliţie Transporturi a organizat, joi, o acţiune de control, privind legalitatea desfăşurării transportului rutier în regim ”taxi” şi ”în regim de închiriere” în zona aeroporturilor civile din România.

Potrivit IGPR, au fost verificate 249 de autovehicule, au fost legitimate 306 de persoane, fiind aplicate 85 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 28.000 de lei.

Din totalul sancţiunilor, șapte au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 38/2003 privind transportul de persoane în regim de taxi şi în regim de închiriere, cu modificările şi completările ulterioare, 67 pentru încălcarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice şi 11 la alte acte normative.

Pentru defecţiuni tehnice sau dotări suplimentare nepermise de lege, au fost retrase cinci certificate de înmatriculare. Totodată, a fost reţinut un permis de conducere.

La activităţile de control au participat, alături de poliţişti de la transporturi, şi jandarmi şi specialişti din cadrul Registrului Auto Român.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here