Acasă Info Local DIN NOU SCHIMBARE LA VÂRFUL IPJ ILFOV

DIN NOU SCHIMBARE LA VÂRFUL IPJ ILFOV

DISTRIBUIȚI

La cârma Inspectoratului Județean de Poliție a venit din nou vremea schimbării, din 2013 fiind ”aglomerație mare”. Așadar, după comisarul şef Emanuel Nica, chestorul de poliţie Niculae Marinescu, comisarul şef Florin Raportaru, comisarul Manuel Sorin Ciongaru (interimar), comisarul şef Alexandru Liviu Croitorescu, comisarul şef Gheorghe Gheorghe, comisarul șef Ion – Orațiu Rușeanu și comisarul șef Aexandru Ciocârlan, a venit vremea să fie împuternicit de ministrul de Interne să conducă această importantă instituție comisarul şef Doru Marius Iacobuș, numit oficial începând cu data de 21 martie a.c.

Iacobuș a fost prezent la ședința lunară a Colegiului Prefectural Ilfov, fiind prezentat de prefect celorlalți șefi de deconcentrate din județ. Așa cum se obișnuiește la astfel de întâlniri, noul șef al Poliției Ilfov, considerat spaima evazioniștilor care se ocupă cu importul de legume și fructe, având în vedere funcția ocupată până acum, de șef al Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul inspectoratului, a promis colegilor o colaborare bună între instituții.

Precizăm că și de această dată, IPJ Ilfov a fost rampa de lansare pentru cel care a ocupat funcția de manager, acum venind rândul lui Aurelian Ciocîrlan să plece ”mai sus”. Acesta a promovat examenul pentru ocuparea funcției de șef al Poliției Sectorului 1 din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here