Acasă Educatie MICII GEOGRAFI DIN BALOTEȘTI – LA ÎNĂLȚIME ȘI ÎN 2017

MICII GEOGRAFI DIN BALOTEȘTI – LA ÎNĂLȚIME ȘI ÎN 2017

DISTRIBUIȚI

Micii geografi din Balotești rămân în continuare la înălțime și continuă seria succeselor la concursurile școlare.

La jumătatea lunii martie, elevii Școlii Gimnaziale nr.1 din Balotești au fost invitați să participe la un concurs de geografie pe echipe care s-a desfășurat în localitatea Ocnele Mari, din județul Vâlcea. Concursul s-a adresat elevilor din clasele V – VIII.

Micii geografi ilfoveni s-au comportat remarcabil la clasele a V-a și a VI-a, reușind să obțină primele trei locuri, prin echipele Antonia Macoveiciuc/ Andrada Ciocan, Robert Câmpeanu/Alexandru  Utan, Delia Neagu/ Diana Bucur (la clasa a V-a) și Patricia Brătianu/Sara Anghel, Roxana Manea/ Alexandra Mereacre, Cristiana Gheorghe/ David Duca (la clasa  a VI-a).

Îndrumătorul micilor geografi a fost și de această dată profesorul Silviu Pavel. Deplasarea elevilor a fost posibilă datorită primarului localității Balotești, Cristian Ștefan Pretorian.

După cum am scris în Viitorul Ilfovean, anul trecut, tot în luna martie, la concursul de geografie pe echipe pentru clasele V – VIII de la Cicănești, Argeș, elevii ilfoveni s-au comportat foarte bine la clasele a V-a și a VI-a, unde au ocupat locurile al doilea și al treilea,

, prin Patricia Brătianu și Sara Anghel, respectiv Roxana Manea și Alexandra Mereacre. La clasa a VI-a, elevii din Balotești, coordonați tot de profesorul Silviu Pavel, au reușit să ocupe primele trei locuri, prin Alexa Marin/Antonio Stancu, Ioana Manghiuc/Bogdan Tudorache și Florentina Arabagiu/Marian Badea.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here