Acasă Info Local DOBROEȘTI – Jumătate de veac de împreunăvieţuire

DOBROEȘTI – Jumătate de veac de împreunăvieţuire

DISTRIBUIȚI

nunta-de-aur-dobroestiAdministrația locală din Dobroești, în frunte cu primarul Ștefan Condu, nu i-a uitat nici în acest an pe seniorii localității. Șaizeci dintre cele mai longevive culpuri aparţinând comunităţilor din Fundeni şi Dobroeşti au participat, în prima duminică din luna noiembrie, la biserica parohială din Dobroeşti, la o slujbă de mulţumire săvârşită de preoţii ambelor parohii, cu prilejul împlinirii ”a jumătate de veac de împreunăvieţuire”.

După evenimentul organizat la biserica parohială, seniorii sărbătoriţi au fost invitaţi la masa festivă organizată în cinstea lor la restaurant. Stela Popescu, teleormăneanca Tatiana Mayer și elevii Școlii Generale  nr. 1 din Dobroeşti, coordonaţi de Mirela Țane, au cântat și încântat audiența.

Primarul comunei, Ștefan Condu, așa cum a procedat și anul trecut, în semn de respect și prețuire, le-a oferit mirilor longevivi diplome și cadouri. Diploma pentru cel mai longeviv cuplu, după 63 de ani de convieţurire, a fost oferită familiei Maria şi Ion Horchidan.

”Aurul este metalul zeilor. Când se ajunge la nunta de aur, căsnicia a ajuns la perfecţiune şi desăvârşire. Aurul reprezintă lumina, cunoaşterea şi viaţa veşnică, dar şi dragostea, bogăţia, centrul căldurii, strălucirea, iar eu vreau să vă spun că dumneavoastră, prin tot ce aţi realizat în viaţă, sunteţi aurul nostru şi pentru acest lucru, vă mulţumesc”, a spus, cu acest prilej, primarul Ștefan Condu.

Prezent la eveniment, Marian Petrache, preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov a spus: ”Sunteţi fericiţii acestui pământ pentru că aţi avut posibilitatea să staţi împreună cu un om cu care v-aţi întâlnit acum 50 de ani”. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here