Acasă Educatie Domnești: Sistem de iluminat public cu LED pe 47 de străzi

Domnești: Sistem de iluminat public cu LED pe 47 de străzi

DISTRIBUIȚI

Primarul comunei Domnești, Adrian Ghiță, a predat amplasamentul lucrărilor pentru proiectul de iluminat public din localitate.

”După cum știți, ne preocupă dezvoltarea eficientă a localității noastre și, drept urmare, am participat în cadrul Programului privind sprijinirea eficienței energetice și a gestionării inteligente a energiei în infrastructura de iluminat public, finanțat de Administrația Fondului pentru Mediu. În cadrul acestui proiect, după demontarea aparatelor și consolelor vechi, se vor monta 535 de corpuri de iluminat cu LED 30W, 48 de corpuri de iluminat cu LED 75W și 583 de console de susținere a aparatelor de iluminat cu LED. La  8 iulie s-a realizat predarea-primirea amplasamentului lucrărilor cu implicarea tuturor factorilor responsabili de urmărire și execuție”, a declarat primarul Adrian Ghiță.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în data de 29 iunie 2022, iar durata de execuție a lucrărilor este de trei luni, având o garanție a corpurilor de iluminat de cinci ani.

Valoarea finanțării nerambursabile este de peste 800.000 de lei.

Este vorba de 47 de străzi pe care va fi instalat, așadar, un sistem de iluminat public cu LED.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here