Acasă Social Donare de sânge, vineri, 17 martie, la Otopeni

Donare de sânge, vineri, 17 martie, la Otopeni

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov se alătură campaniei Digi24 „Avem același sânge”. Acțiunea va avea loc mâine, 17 martie, în Otopeni, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni (strada Drumul Gării Otopeni, nr. 5-11), între orele 08:00 și 15:00.  Angajații CJ, alături de președintele Hubert Thuma, se vor număra printre donatori.

Hubert Thuma, peședintele Consiliului Județean Ilfov: ”Numai împreună putem salva vieți. Sângele nu are înlocuitor. Nevoia de sânge se remediază doar cu sânge. Vă îndemn pe toți să răspundeți acestui apel. Un gest mic înseamnă enorm pentru cei aflați în situații critice.”

Pot dona sânge persoanele cu vârsta între 18 și 60 de ani, cu o greutate de peste 50 de kilograme, care să nu fi suferit în ultimele 6 luni intervenţii chirurgicale și care să nu fie sub tratament pentru boli de inimă, boli renale, hepatice sau psihice. Cu 48 de ore înainte nu se consumă grăsimi sau alcool. Toate condițiile de admisibilitate se pot găsi pe siteul Centrului de Transfuzie Sanguină București, accesând următorul link:

http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html

3 COMENTARII

  1. […] Consiliul Județean Ilfov se alătură campaniei Digi24 „Avem același sânge”. Acțiunea va avea loc mâine, 17 martie, în Otopeni, la Complexul Sportiv de Natație Otopeni (strada Drumul Gării Otopeni, nr. 5-11), între orele 08:00 și 15:00.  Angajații CJ, alături de președintele Hubert Thuma, se vor număra printre donatori. Hubert Thuma, peședintele Consiliului Județean Ilfov: ”Numai […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here