Acasă Social Proiectul „Ilfov zâmbește” începe în 19 localități

Proiectul „Ilfov zâmbește” începe în 19 localități

DISTRIBUIȚI

Un număr de 19 localități ilfovene – Domnești, Clinceni, Mogoșoaia, 1 Decembrie, Snagov, Dragomirești-Vale, Bragadiru, Dascălu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos, Cernica, Periș, Ciolpani, Berceni, Otopeni, Voluntari, Vidra, Brănești, Gruiu – participă deja la proiectul social al CJ Ilfov ”Ilfov zâmbește”, prin care, printr-un parteneriat cu Colegiul Medicilor Stomatologi din Ilfov, acordă vârstnicilor un sprijin financiar de 3.000 de lei pentru refacerea danturii.

Pentru a participa la program, persoanele interesate trebuie să depună la primăria de domiciliu o cerere (pe care o primesc la primărie), dovada domiciliului sau a reședinței în județul Ilfov, copie cupon de pensie și documente de la stomatolog pentru necesitatea unei lucrări dentare (fișă medicală, plan de tratament etc).

Condițiile care trebuie îndeplinite pentru înscrierea în program sunt vârsta (peste 63 de ani pentru femei și peste 65 de ani – pentru bărbați),  domiciliul/reședința în Ilfov și pensie de maximum 1.200 de lei.

De menționat că persoanele care se vor înscrie în program nu primesc direct cei 3.000 de lei, ci suma va fi decontată direct către cabinetele medicale în care sunt realizate tratamentele dentare.

În zilele următoare, programul „Ilfov zâmbește” va fi extins și în celelalte localități.

2 COMENTARII

  1. […] Un număr de 19 localități ilfovene – Domnești, Clinceni, Mogoșoaia, 1 Decembrie, Snagov, Dragomirești-Vale, Bragadiru, Dascălu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos, Cernica, Periș, Ciolpani, Berceni, Otopeni, Voluntari, Vidra, Brănești, Gruiu – participă deja la proiectul social al CJ Ilfov ”Ilfov zâmbește”, prin care, printr-un parteneriat cu Colegiul Medicilor Stomatologi din Ilfov, acordă vârstnicilor un sprijin financiar […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here