Acasă Social  Dotarea Spitalului Buftea cu aparatură de ultimă generație

 Dotarea Spitalului Buftea cu aparatură de ultimă generație

DISTRIBUIȚI

În ședință extraordinară a Consiliului Județean Ilfov s-a aprobat cofinanțarea proiectului care va dota Spitalul Buftea cu aparatură de ultimă generație.

CJ Ilfov cofinanțează proiectul pentru dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, un proiect care va primi finanțare din cadrul PNRR și care va presupune achiziționarea mai multor echipamente vitale investigațiilor medicale.

”Pe calculele Direcției Generale Pentru Evidența Persoanelor, în Orașul Buftea sunt înregistrati 23.405 locuitori. Numai în Buftea! Însă, acest spital deservește și localitățile din proximitate – Corbeanca, Chitila, Mogoșoaia, Periș, Snagov, adică undeva la 100.000 de locuitori. În acest spital, în 2020 au venit pe lume 900 de copii. Iar anul trecut, 820. Imaginați-vă cât de necesară este această aparatură pentru toți acești oameni,” a declarat președintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

1 COMENTARIU

  1. […] În ședință extraordinară a Consiliului Județean Ilfov s-a aprobat cofinanțarea proiectului care va dota Spitalul Buftea cu aparatură de ultimă generație. CJ Ilfov cofinanțează proiectul pentru dezvoltarea infrastructurii medicale prespitalicești, un proiect care va primi finanțare din cadrul PNRR și care va presupune achiziționarea mai multor echipamente vitale investigațiilor medicale. ”Pe calculele Direcției Generale Pentru […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here