Acasă Politic Dragnea îl avertizează pe Iohannis

Dragnea îl avertizează pe Iohannis

DISTRIBUIȚI

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că cei doi miniştri, de la Juştiţie şi de la Mediul de Afaceri, vor fi anunţaţi miercuri, 22 februarie, precizând că a discutat deja cu prim-ministrul Sorin Grindeanu şi cu conducerea ALDE despre acest aspect.

Trebuie să se stabilească cele două nominalizări, să fie aprobate în structurile politice ale coaliţiei, trimise la Cotroceni pentru a fi aprobate de preşedintele Iohannis pentru că aceasta este procedura constituţională.

”Premierul Grindeanu s-a gândit la unele variante, noi ne-am gândit la unele variante, miercuri va fi o şedinţă foarte importantă”, a spus Dragnea, care a ținut să sublinieze că ”tot miercuri se va discuta dacă va fi reorganizat Guvernului sau nu. Până la ora asta nu (va fi reorganizat, n.r.), există o oarecare rezervă din partea premierului”, a mai spus Dragnea.

La RTV, Dragnea l-a avertizat pe președintele Klaus Iohannis că ar putea avea probleme dacă duce până la capăt ideea unui referendum în România. – foto – Aktual24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here