Acasă Politic Dragnea nu mai e ministru și nici președinte al PSD, dar rămâne...

Dragnea nu mai e ministru și nici președinte al PSD, dar rămâne deputat

DISTRIBUIȚI

 

Liviu Dragnea a anunțat, vineri, după ce a fost condamnat la un an cu suspendare în dosarul referendumului privind demiterea lui Traian Băsescu din funcția supremă în stat, că și-a depus demisia din Guvern și că luni va demisiona și din funcția de președinte executiv al PSD. Dragnea a ținut să precizeze că se considerră în continuare nevinovat și speră că va fi achitat.

”I-am predat prim-ministru demisia din funcția de ministru al Dezvoltării. L-am informat că luni va fi pe masa Biroului Permanent Național mandatul meu de președinte executiv”, a anunțat Dragnea.

Referitor la decizia instanței de judecată, Dragnea a spus: ”Este o decizie pe care o respect. În schimb rămân întrebările pe care mi le-am pus și le pun în continuare public. Cum se mai poate face campanie în România? Este un precedent periculos pentru cine mai dorește să facă campanie electorală, care poate afecta democrația și libertatea partidelor de a îndema oamenii să vină la vot. Poate apărea impresia că a te prezenta la vot poate fi ceva greșit sau condamnabil”. Dragnea va rămâne deputat. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here