Acasă Anchete Dragnea, primit cu aplauze la DNA

Dragnea, primit cu aplauze la DNA

DISTRIBUIȚI
Liviu Dragnea soseste la sediul DNA din Bucuresti, luni13 noiembrie 2017. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.

Liderul PSD, suspect într-un nou dosar de corupție

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieşit luni, de la DNA după aproximativ o jumătate de oră de audieri, refuzând să facă declaraţii. Surse judiciare spun că Dragnea ar avea calitatea de suspect într-un nou dosar, al treilea, privind fapte de corupţie.

Liderul PSD a ajuns la DNA cu puțin timp înainte de orele 9.00, spunând atunci că va face declaraţii la ieşirea de la audieri. El a fost aşteptat de un grup de susţinători, membri ai PSD și ai Guvernului, care l-au aplaudat.

Dragnea este acuzat de nu mai puțin de cinci infracțiuni: Abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene, grup infractional organizat și derivatele acestor infracțiuni. În acest dosar prejudiciul este 21 de milioane de euro. Cum faptele la care se referă procurorii anticorupție nu se referă la perioada în care Liviu Dragnea a fost membru al Guvernului, orice decizie a procurorilor nu va trebui să treacă prin Parlament, afară doar dacă procurorii ar decide să ceară Parlamentului să aprobe reținerea sau arestarea sa.

Tot luni dimineață a fost audiat, la DNA, omul de afaceri Marian Fişcuci, primul administrator al Tel Drum. Foto – Gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here