Acasă Info Local Drogată, fără permis, prinsă de polițiștii din Măgurele

Drogată, fără permis, prinsă de polițiștii din Măgurele

DISTRIBUIȚI

drogataÎn ziua de 22 septembrie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Măgurele au fost sesizați de o femeie de 50 de ani cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Jilava, a fost lovită în partea din spate, de un alt autoturism, al cărui șofer a plecat de la locul producerii accidentului. În urma investigațiilor efectuate a fost identificată, la scurt timp după sesizare și depistată, în trafic,  o femeie de 35 de ani, din județul Giurgiu, care nu deține permis de conducere, bănuită de comiterea faptei.

La momentul depistării, femeia se afla într-o stare vizibilă de confuzie și dezorientare, posibil sub influența substanțelor psihoactive, motiv pentru care, a fost condusă la spitalul Sf. Ioan din municipiul București, unde i s-au recoltat probe biologice. .

Împotriva femeii, polițiștii din Măgurele au luat măsura reținerii pentru săvârșirea infracțiunilor de  conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influentă alcoolului sau altor substanțe, fapte comise în stare de recidivă. Ulterior, femeia a fost prezentată  Judecătoriei Cornetu, față de aceasta fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. – foto: botosanifm.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here