Acasă Cultura După Vidra și Domnești, se joacă teatru și la Buftea

După Vidra și Domnești, se joacă teatru și la Buftea

DISTRIBUIȚI

Duminică, 20 ianuarie, la orele 18.00 fix, va bate gongul în Centrul Cultural Buftea. Spectacolul ”Doctor fără voie”, de Molière, realizat în cadrul proiectului Cultură’n Șură, va fi cu intrarea liberă, iar organizatorii se așteaptă la o prezență numeroasă din partea localnicilor.

Regizorul Victor Olăhuț, care a montat în teatre importante din țară, a conceput pentru acest proiect o comedie alertă, interpretată de actori care au confirmat deja pe marile scene. Actrița Florentina Năstase a fost nominalizată la gala premiilor UNITER în 2016 pentru cel mai bun rol secundar, este angajată la teatrul Toma Caragiu din Ploiești și colaborează constant cu teatre independente și de stat din București. Actorul Marin Grigore este cunoscut publicului pentru rolurile sale din producții de televiziune, precum sit-com-ul ”Ai noștri” și a făcut parte din echipa filmului ”Sieranevada” în regia lui Cristi Puiu.

Distribuția spectacolului este completată de artiști ai tinerei generații care joacă pe scene importante ale teatrelor din București: Iulian Gliță, Ioana Rufu, Lavinia Cosma, Marius Costache, Bogdan Costea. Spectacolul se va juca în cadrul proiectului ”Cultură’n șură – teatru pe șoseaua de centură”), care urmărește includerea în circuitul artistic profesionist a comunităților din jurul Bucureștiului. Aceasta este a treia reprezentație din cadrul proiectului, după cele de la Vidra și Domnești unde au fost prezenți mai bine de 300 de spectatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here