Acasă Social Echipa feminină de tenis de masă a României, vicecampionană la CE

Echipa feminină de tenis de masă a României, vicecampionană la CE

DISTRIBUIȚI

Echipa feminină de tenis de masă a României a obținut medalia de argint în finala Campionatului European de la Malmo. Germania a câştigat aurul continental şi a obţinut calificarea la JO de la Paris.

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff au ţinut echipa României în topul continental.

“În ciuda scorului finalei, România – Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie şi de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie şi ultimul cuvânt le-au aparţinut adversarelor”, notează FR Tenis de masă în social media.

La Campionatul European de la Malmo, România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

2 COMENTARII

  1. […] Echipa feminină de tenis de masă a României a obținut medalia de argint în finala Campionatului European de la Malmo. Germania a câştigat aurul continental şi a obţinut calificarea la JO de la Paris. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff au ţinut echipa României în […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here