Acasă Economie ELENA UDREA SUSȚINE CĂ A ADUS ÎN ILFOV INVESTIȚII DE 215 MILIOANE...

ELENA UDREA SUSȚINE CĂ A ADUS ÎN ILFOV INVESTIȚII DE 215 MILIOANE DE EURO

DISTRIBUIȚI

Udrea, investitiiElenea Udrea, candidatul PMP pentru Cotroceni, susține că, în vremea în care a deținut funcția de ministru al Dezvoltării, a adus în județul Ilfov investiții de aproximativ 215 milioane de euro în lucrări urbane integrate. Printre realizări se numără implementarea mai multor proiecte în Chitila, modernizarea unor drumuri din Voluntari, modernizarea sistemului rutier pe DJ 301B, DN3 – Mănăstirea Pasărea, DJ 100, tronson VI, Brănești, DJ 101, DN 1 – Buftea, DJ 100, tronson IV, Afumați și, nu în ultimul rând, împreună cu Consiliul Județean Ilfov – modernizarea sistemului Rutier DJ101B DN1 – Snagov – Gruiu, pe o întindere de 17 kilometri.

Udrea vorbește și despre modernizarea Centurii în zona Domnești, modernizarea sistemului rutier la Dărăști, Pantelimon, Cernica și pe Centură în zona Ștefăneștii de Jos. Tot la capitolul infrsatructură, Ministerul Dezvoltării a contribuit la refacerea unor străzi din Măgurele, Chitila, Cernica, Mogoșoaia, Dragomirești Deal și Chiajna.

Udrea susține că a avut grijă și de proiectele sociale, contribuind la reabilitarea și echiparea unor centre de servicii sociale din Voluntari și Periș, iar la capitolul Învățământ au existat investiții și proiecte finanțate din fonduri europene pentru extindererea Liceului ”Alexandru Rosetti” din Vidra, consolidarea și reabilitarea Școlii gimnaziale nr.1 Dascălu și a școlii din Cernica. Nu sunt uitate nici blocurile de locuințe, reabilitate cu fonduri direcționate de Udrea pentru localitățile 1 Decembrie, Bragadiru, Cornetu și Jilava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here