Acasă Educatie Elevi din Periș, Mogoșoaia și Domnești, calificați în faza națională a Olimpiadei...

Elevi din Periș, Mogoșoaia și Domnești, calificați în faza națională a Olimpiadei de Matematică a satelor

DISTRIBUIȚI
Etapa județeană a Olimpiadei de Matematică a satelor din România 2024 s-a desfășurat la Liceul Tehnologic “Vintilă Brătianu” din Dragomirești Vale. Activitatea a fost gestionată de 15 cadre didactice, fiind implicați 56 elevi gimnaziu (18 elevi la clasa a V-a, 23 elevi la clasa a VI-a, 8 elevi la clasa a VII-a și 7 elevi la clasa a VIII-a)
Pentru etapa națională s-au calificat
Denisa Elena Vasile, elevă în clasa a V-a la Liceul Teoretic Nr. 1 Periș (profesor îndrumător Daniel Păun)
Ștefan Savu, elev în clasa a VI-a la Școala Gimnazială Nr. 1 din Mogoșoaia (profesor îndrumător Mihaela Mihai)
Dragoș Florin Munteanu, elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială Gheorghe Corneliu din Domnești (profesor îndrumător Marinela Dicu )
Matei Călin Olteanu, elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Gheorghe Corneliu din Domnești (profesor îndrumător Marinela Dicu).
„Olimpiada Satelor din
România” este un concurs organizat de Ministerul Educației doar pentru elevii claselor V-VIII proveniți din școlile din mediul rural. Potrivit metodologiei concursului, pentru etapa națională se poate califica un singur elev corespunzător fiecărui an de studiu.

2 COMENTARII

  1. […] Etapa județeană a Olimpiadei de Matematică a satelor din România 2024 s-a desfășurat la Liceul Tehnologic “Vintilă Brătianu” din Dragomirești Vale. Activitatea a fost gestionată de 15 cadre didactice, fiind implicați 56 elevi gimnaziu (18 elevi la clasa a V-a, 23 elevi la clasa a VI-a, 8 elevi la clasa a VII-a și 7 elevi […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here