Acasă Social Încă 11 cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Fâșia...

Încă 11 cetățeni români și familiile lor au fost evacuați din Fâșia Gaza

DISTRIBUIȚI

Luni, 18 martie 2024, prin intermediul Ambasadei României la Cairo și al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah, 11 cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza și au ajuns pe teritoriul Egiptului, prin punctul de frontieră Rafah, fiind preluați de echipa consulară mobilă a Ambasadei României în R.A. Egipt care i-a însoțit până la Cairo, de unde vor fi îmbarcați spre România, în perioada următoare.

Până în prezent, 313 cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza.

MAE menține contactul cu autoritățile israeliene și egiptene în vederea facilitării evacuării și a altor cetățeni români și membri de familie în cazul în care vor mai fi alte solicitări, în funcție de evoluțiile din teren și de acordul părților implicate.

2 COMENTARII

  1. […] Luni, 18 martie 2024, prin intermediul Ambasadei României la Cairo și al Oficiului de Reprezentare al României la Ramallah, 11 cetățeni români și membri de familie ai acestora au fost evacuați din Fâșia Gaza și au ajuns pe teritoriul Egiptului, prin punctul de frontieră Rafah, fiind preluați de echipa consulară mobilă a Ambasadei României în […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here