Acasă Educatie ELEVII DIN NUCI ȘI BALOTEȘTI, DIN NOU CEI MAI TARI LA...

ELEVII DIN NUCI ȘI BALOTEȘTI, DIN NOU CEI MAI TARI LA GEOGRAFIE

DISTRIBUIȚI

foto eleviLa începutul lunii noiembrie, școlile ilfovene din comunele Nuci și Balotești, avându-i ca profesori coordonatori pe Silviu Pavel și Teodor Marian Lungu, au fost invitate să participe la două concursuri de geografie pe echipe care s-au desfășurat în localitățile brașovene Mândra și Ucea de Jos. Concursul s-a desfășurat la clasele V – VIII, elevii ilfoveni reușind să obțină premii meritorii la clasele V – VI.

Astfel, cuplul Brătianu Patricia/Anghel Sara (Balotești) a obținut locul I la concursul pentru clasa a V-a, Sivu Georgiana/Butoi Alexandra (Nuci) la fel, tandemul Spânu Elena/Arabagiu Ioana (Balotești) a obținut primul loc la concursul pentru clasa a VI-a, iar Petrescu Alina și Socoteanu Georgiana (Nuci) au urcat pe aceeași treaptă a podiumului.

Echipele Mereacre Alexandra/Anghelescu Claudiu (Balotești) și Roman George/Bucur Andrei (Nuci) au obținut locul secund la concursul pentru clasa a V-a, iar tandemul Badea Marian/Anca Mihaela (Balotești) același loc, second, la concursul pentru clasa a VI-a.

Primarii din Nuci și Balotești au asigurat, așa cum era firesc, deplasarea elevilor la acest concurs.

Elevii din Balotești au mai câștigat asftel de concursuri, dar recunoașterea meritelor este daor la nivel local. – CĂLIN MATEI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here