Acasă Info Local Eforturi mari pentru a salva FC Voluntari de la dezastru

Eforturi mari pentru a salva FC Voluntari de la dezastru

DISTRIBUIȚI

ZsoltPenultima clasată din Liga 1 de fotbal caută să se salveze de la retrogradare prin orice mijloace, scrie enational.ro. Numirea unui antrenor de atletism la conducerea clubului nu poate decât să ridice semne de întrebare cu privire la planurile ilfovenilor.

Zsolt Gyongyossy este unul dintre cei mai mari specialisti in atletism din lume. A fost antrenorul Gabrielei Szabo (cei doi au dus relația la un alt nivel, iar acum sunt căsătoriți și locuiesc la Corbeanca), din care a făcut o campioană (aur olimpic și mondial în palmaresul actualului ministru demisionar al Tineretului și Sportului). Antrenor federal de semifond și fond, Zsolt Gyongyossy preia la FC Voluntari sarcinile lui Robert Gherghe, al cărui mandat de președinte executiv a expirat ieri. ”Nu este nicio problemă. Voi preda toate atribuțiile de președinte al Consiliului de Administrație lui Zsolt Gyongyossy, soțul doamnei Gabriela Szabo”, a recunoscut Gherghe. Aceasta nu este singura schimbare preconizată la FC Voluntari. Noul manager sportiv este fostul fundas George Galamaz, campion al Ligii 1 cu Unirea Urziceni.

După cum se știe, Gabriela Szabo (care a încercat să fie deputat de Ilfov) este bună prietenă cu Gabriela Firea, președinte al PSD Ilfov, soția primarului Florentin Pandele (cel care știe tot ceea ce se întâmplă la clubul sportiv din Voluntari). Gabriela Szabo are viitorul politic asigurat, PSD Ilfov promițându-i un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare. – foto: revistavip.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here