Acasă Economie Evoluația accelerată a lucrărilor de apă-canal, în localitățile Petrăchioaia, Cernica, Glina

Evoluația accelerată a lucrărilor de apă-canal, în localitățile Petrăchioaia, Cernica, Glina

DISTRIBUIȚI

”Lucrăm cu datele pe masa. Pe șantierele deschise în Petrăchioaia, Cernica și Glina, stadiul lucrărilor pe lungimea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare a ajuns la 78 %. Echipele au accelerat lucrările. Concret, numai în ultima luna, au avansat cu 5 km. Ca să înțelegeți evoluția, în Petrăchioaia, am luat totul de la zero, în 2022, iar acum lucrările pe majoritatea străzilor sunt finalizate.

Trecem acum la șantierele din Cernica, unde ritmul lucrărilor este unul accelerat – avem 10 echipe în teren, iar săptămâna viitoare, alte două în plus”, a declarant președintele CJ llfov, Hubert Thuma.

Lucrările fac parte din contractul R08 – Extindere rețele alimentare cu apă, rețele de canalizare, stații de pompare apă uzată în Petrăchioaia, Cernica și Glina și au ca termen de finalizare Mai 2025.

2 COMENTARII

  1. […] ”Lucrăm cu datele pe masa. Pe șantierele deschise în Petrăchioaia, Cernica și Glina, stadiul lucrărilor pe lungimea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare a ajuns la 78 %. Echipele au accelerat lucrările. Concret, numai în ultima luna, au avansat cu 5 km. Ca să înțelegeți evoluția, în Petrăchioaia, am luat totul de la zero, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here