Acasă Social Locuri de muncă vacante în Ilfov

Locuri de muncă vacante în Ilfov

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 21.02.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 1934 locuri de muncă vacante dintre care: 41 pentru persoanele cu studii superioare; 109 pentru persoanele cu studii medii; 477 pentru muncitori calificați; 1307 pentru muncitori necalificați.

       Printre ocupațiile care se regăsesc în lista Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă la data de 21.02.2024 se numără: director economic, manager de zonă, inginer biotehnolog, inginer mecanic, inginer chimist, inginer în industria alimentară, inginer rețele electrice, coordonator în materie de securitate și sănătate în muncă, referent de specialitate financiar-contabilitate, administrator societate comercială, tehnician electronică, tehnician asigurarea calității, asistent medical generalist, maseur, reprezentant tehnic, agent de vânzări, agent reclamă publicitară, asistent manager, recepționer medical, funcționar administrativ, secretară, operator introducere, validare si prelucrare date, lucrător gestionar, expeditor internațional, arhivar, bucătar, ajutor ospătar, ospătar, barman, manichiurist, îngrijitor clădiri, vânzător, lucrător comercial, casier, infirmier, îngrijitoare la unități de ocrotire socială și sanitară, servant pompier, agent de securitate, grădinar, zidar pietrar, zidar rosar-tencuitor, dulgher restaurator, instalator frigotehnist, tinichigiu carosier, lăcătuș mecanic, mecanic auto, tipograf-tipăritor, electrician echipamente electrice și energetice, electrician de întreținere și reparații, brutar, patiser, tâmplar universal, confecționer articole din piele și înlocuitori, operator la prelucrarea maselor plastice, șofer de autoturisme și camionete, conducător auto transport rutier de mărfuri, stivuitorist, femeie de serviciu, îngrijitor animale, săpător manual, muncitor necalificat la spargerea și tăierea materialelor de construcții, ambalator manual, muncitor necalificat în industria confecțiilor, încărcător-descărcător, manipulant mărfuri, lucrător bucătărie, curier, paznic, portar.

         Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/123, pe pagina de Facebook AJOFM Ilfov, pe site-ul A.N.O.F.M. https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

 

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 21.02.2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov sunt înregistrate 1934 locuri de muncă vacante dintre care: 41 pentru persoanele cu studii superioare; 109 pentru persoanele cu studii medii; 477 pentru muncitori calificați; 1307 pentru muncitori necalificați. […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here