Acasă Economie Extinderea rețelei de apă-canal în Pantelimon, în grafic

Extinderea rețelei de apă-canal în Pantelimon, în grafic

DISTRIBUIȚI

Amplul proiect de apă și canalizare, în Ilfov, este în plină desfășurare. ”Este cel mai important proiect al meu, la conducerea administrației județene. E un proiect care aduce condiții de viață mai bune, ceea ce înseamnă dezvoltare”, declară Hubert Thuma, președintele Consiliului Județean Ilfov.

În orașul Pantelimon, lucrările au început în iunie 2021. Până acum s-au făcut 11,7 km de rețea de apă și 4,3 km de rețea de canalizare.

Pantelimonul face parte din contractul ”R3, Reabilitare și extindere rețele alimentare cu apă, rețele de canalizare și stații de pompare apă uzată în Pantelimon, Brănești”, cu o valoare de aproape 90 de milioane de lei fără TVA.

Constructorul s-a angajat, în 34 de luni, să facă 30,4 km de rețea de apă, 19,6 km de rețea de canalizare și șase stații noi de pompare a apei uzate. Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată este cofinanțat cu bani europeni. Valoarea totală este de 419 milioane de euro, pentru apă și canalizare în 20 de localități.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here