Acasă Social Finanțare pentru centrul de permenență de la Moara Vlăsiei

Finanțare pentru centrul de permenență de la Moara Vlăsiei

DISTRIBUIȚI

Consiliul Judetean Ilfov a alocat suma de 150.000 de lei pentru asigurarea continuității asistenței medicale primare prin intermediul centrului de permanență din comuna Moara Vlăsiei. Serviciile oferite de această unitate medicală sunt destinate atât locuitorilor comunei, cât și celor din vecinătate, din localitățile Grădiștea, Balotești, Dascălu, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Gruiu.

Centrul de permanență de la Moara Vlăsiei a fost înființat în luna iulie. Unitatea oferă asistență medicală primară în regim de gardă cu un număr de opt medici și șapte asistente medicale.

În ultimii trei ani au fost implementate mai multe proiecte în acest domeniu, de la bugetul local al județului Ilfov, din fonduri europene sau programe guvernamentale.

 

3 COMENTARII

  1. […] Consiliul Judetean Ilfov a alocat suma de 150.000 de lei pentru asigurarea continuității asistenței medicale primare prin intermediul centrului de permanență din comuna Moara Vlăsiei. Serviciile oferite de această unitate medicală sunt destinate atât locuitorilor comunei, cât și celor din vecinătate, din localitățile Grădiștea, Balotești, Dascălu, Ștefăneștii de Jos, Tunari și Gruiu. Centrul de permanență […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here