Acasă Info Local FLORIN CRISTIAN DRĂGAN, CANDIDATUL PMP PENTRU PRIMĂRIA JILAVA LA ALEGERILE DIN 11...

FLORIN CRISTIAN DRĂGAN, CANDIDATUL PMP PENTRU PRIMĂRIA JILAVA LA ALEGERILE DIN 11 IUNIE

DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Florin Cristian Drăgan, un bun cunoscător al politicii ilfovene, fost consilier județean, și-a depus vineri, 19 mai, candidatura pentru funcția de primar al comunei Jilava din partea Partidului Mișcarea Populară, intrând astfel oficial în competiția electorală pentru alegerile locale programate pentru 11 iunie.

Cu această ocazie, i-au fost alături Rizia Tudorache, președintele PMP Ilfov, deputatul Eugen Tomac, președintele executiv al partidului și Cornel Maria, liderul filialei locale.

Cel care s-a luptat permanent cu oficialii locali care, în opinia sa, nu și-au făcut datoria față de comunitate, făcea recent o caracterizare succintă a contracandidaților. Despre reprezentantul ALDE, profesorul Pantelie Sfia, colonel în rezervă, Cristian Drăgan spunea că ”este singurul dintre candidații actuali capabil să citească un buget, singurul care a generat o urmărire penală pentru recuperarea unor prejudicii în sarcina unui fost primar interimar”. Este însă ”foarte ușor de păcălit de mediul înconjurător și de fauna jilăveană”. Este, de asemenea, ”ușor de influențat și ușor de manipulat”.

Despre omul de afaceri Ilie Elefterie Petre, candidatul liberalilor, Drăgan spunea că are ”oarece experiență managerială”și că influența fostului primar, Adrian Mladin, ”rămâne hotărâtoare în destinul său”.

Despre Mariana Dumitrescu, actuaul primar interimar, candidatul PSD, Drăgan zicea că ”fosta lucrătoare la oficiul poștal, un fel de ajutor de secretară la PDL-ul meu din 2012, unde s-a infectat cu virusul politic, îndrăgostibilă ușor de oricine îi poate asigura scurtătura în drumul său spre parvenire”, are ”lacune de educație majore, fiind cuprinsă de euforia puterii care o va trimite direct cu căpuțul mic în zid”

Nu a scăpat de caracterizare nici Ilie Ionescu, candidat independent, fost, de asemenea, primar interimar. Despre acesta spunea că este ”un iobag de la 1900, mai sincer cu porcii decât cu oamenii, care a luat-o puțin în porumb tot din cauza sindromului puterii”. Altfel este ”o persoană populară, un om cald și vesel, însă bâtă în ale administrației”. – foto> Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here