Acasă Info Local ÎNCEPUT DE CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN FORȚĂ AL CANDIDATULUI PSD PENTRU PRIMĂRIA JILAVA

ÎNCEPUT DE CAMPANIE ELECTORALĂ ÎN FORȚĂ AL CANDIDATULUI PSD PENTRU PRIMĂRIA JILAVA

DISTRIBUIȚI

 

La 20 mai, în prezența colegilor de partid, Mariana Dumitrescu, și-a depus candidatura pentru funcția de primar al comunei Jilava, din partea PSD, la alegerile parțiale care sunt programate pentru data de 11 iunie.

I-au fost alături senatorul social-democrat Emanuel-Gabriel Botnariu, consilierul județean Gheorghe Bolintineanu, consilierii locali ai organizației PSD Jilava, membri ai organizației locale și județene a partidului.

De șapte luni primar interimar al localității, Mariana Dumitrescu spune că este ”foarte mulțumită” de ceea ce a realizat până acum. Cele mai mari realizări se referă la preluarea, din 16 mai 2017, de către SC Apă-Canal Ilfov, în calitate de operator, a sistemului de alimentare cu apă şi de canalizare al comunei și reintroducerea liniei RATB 425, care face legătura între Bucureşti – Gara Progresul şi Bumbăcăria Jilava.

Primărița a început în forță Campania electorală, pe 21 mai, de sărbătoarea Sfinţilor Constantin și Elena, fiind organizată ziua comunei Jilava. Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here