Acasă Info Local Forțe mărite la acțiunea polițiștilor din Pantelimon

Forțe mărite la acțiunea polițiștilor din Pantelimon

DISTRIBUIȚI

Politia PantelimonDe toate in plasa politistilor de la Rutiera

Polițiștii ilfoveni au acționat cu forțe mărite, în sistem integrat, pe raza localității Pantelimon, pentru combaterea infracționalității, creșterea siguranței în trafic  și descurajarea faptelor antisociale de orice natură.

În urma activităților desfășurate, pe o perioadă de 24 de ore,  polițiști din cadrul structurilor de investigaţii criminale, ordine publică, rutieră, arme, explozivi și substanțe periculoase și de investigare a criminalităţii economice au constatat un număr total de 28 de fapte penale, dintre care 18 pentru infracțiuni la regimul rutier, 4 de natură judiciară, 2 de natură economică, 2 pentru încălcarea regimului armelor și munițiilor și 2 privind alte încălcări ale legii. Toate aceste fapte au fost constatate în flagrant-delict. Totodată, polițiștii au aplicat 541 sancțiuni contravenționale, în valoare de 126.681 de lei, cea mai mare parte pentru conducătorii auto care au încălcat normele de circulație rutieră.

În cursul zilei de ieri și a nopții trecute, polițiștii rutieri au reținut 21 permise de conducere și au retras 38 certificate de înmatriculare.

În urma controalelor efectuate la mai multe societăți comerciale de pe raza orașului Pantelimon, au fost ridicate în vederea confiscării 9.840 țigarete și 85 de litri alcool, pentru care, reprezentanții legali ai unităților economice nu au putut prezenta documentele de proveniență. Totodată, s-a dispus măsura confiscării pentru bunuri în valoare de 150.000 de lei.

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au ridicat în vederea continuării cercetărilor trei arme neletale.

La acțiune au participat peste 150 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov.

Aseară, în jurul orei 22.50, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov au oprit, în trafic, un tânăr, de 22 de ani, din București, care conducea autoturismul pe Șoseaua Viilor, din Pantelimon. La controlul autovehiculului, efectuat de către polițiști, aceștia au descoperit foițe utilizate la confecționarea de țigări. Având în vedere starea agitată a conducătorului auto de la momentul opririi de către agenții de poliție și până la încheierea controlului, polițiștii l-au condus la Spitalul Sfântul Ioan pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii consumului de substanțe psihoactive. În cauză a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. – PROMPT MEDIA

2 COMENTARII

  1. Tot in orasul Pantelimon, circula zvonuri privind rapirea unor copii, furturi de animale pt recompense, sodomizare si maltratare copii si animale, omorarea unei persoane sa.Siu cei de la politie?
    De asemeni se practica la scara mare vanzarea de locuinte construite pe terenuri concesionate, fara autorizatii de construire!prin diversi notari, despre care s-ar cunoaste ca inchid ochii la astfel de subterfugii.

    • Si multe altele draga Cati, numai ca polițiștii sunt interesați doar de cazurile care se pot filma și mediatiza. Cum apare o camera cum sunt vulturi, cum dispare camera revin la obiceiurile lor de zi cu zi, statul pe oua. Pe ale lor, nu pe ale găinilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here