Acasă Anchete Găneasa: Individul care a tras cu pistolul, reținut

Găneasa: Individul care a tras cu pistolul, reținut

DISTRIBUIȚI

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Voluntari au reținut bărbatul în vârstă de 21 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, cu propuneri legale.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal pentru amenințare, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului Buftea.

La 14 iunie a.c., la orele 12.50, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în satul Cozieni din comuna Găneasa, o persoană aruncă cu cărămizi într-o curte și trage cu pistolul.

Polițiștii orașului Voluntari și polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe periculoase pentru efectuarea de activități specific au stability că femeia care a sunat la 112 a fost amenințată de doi bărbați, în vârstă de 48 și 21 de ani, care, au aruncat cu pietre în direcția reclamantei, în timp ce aceasta se afla pe stradă, iar unul dintre ei a tras trei focuri, în plan vertical, cu un pistol. Cei doi indivizi au fost duși imediat la Poliție. din Voluntari. – sursa: IPJ Ilfov

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × two =