Acasă Info Local GĂȘTI DE HOȚI ÎN PLASA POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

GĂȘTI DE HOȚI ÎN PLASA POLIȚIȘTILOR ILFOVENI

DISTRIBUIȚI
sursa foto: gandul.info

La 1 aprilie, poliţiştii din Popeşti – Leordeni au identificat trei indivizi, din Teleorman, Giurgiu și București, care în noaptea de 20/21 ianuarie a.c. au pătruns într-un imobil din oraș, prin forţarea uşii de acces, de unde au furat unelte electrice multifuncționale în valoare de 10.000 de lei, faptă rămasă iniţial cu autor necunoscut.

Cei trei, după cum rezultă din cercetări, au mai săvîrșit alte trei infracțiuni de furt calificat în perioada 26 ianuarie – 9 martie a.c.. Ei au pătruns în alte trei imobile din orașul Popeşti-Leordeni, prin forțarea ușilor de acces și a ferestrelor, de unde au sustras mai multe aparate electrice folosite în construcții, roți cu jante auto, un cazan din cupru și alte bunuri gospodărești, în valoare totală de 12.700 de euro.

sursa foto: gandul.info
sursa foto: gandul.info

De asemenea, polițiștii din Jilava au depistat în flagrant-delict doi indivizi, de 17 și 27 de ani, care au intrat prin efracție în anexa unei locuințe din comună, de unde au sustras mai multe bunuri casnice, acestea fiind recuperate și predate persoanei vătămate. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că cei doi, împreună cu alți indivizi, de 34 și 33 de ani, au săvârșit alte trei infracţiuni de furt calificat.

Astfel, în perioada 27 februarie – 17 martie, aceștia au pătruns în alte trei locuințe din comuna Jilava de unde au luat mai multe aparate electrice și bunuri folosite în gospodărie. Bunurile sustrase din două locuințe au fost recuperate în totalitate, pentru cea de-a treia fiind recuperat 30% din prejudiciul creat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here