Acasă Cultura Școala Altfel transformă Sala de Consiliu a PS4 în cinematograf

Școala Altfel transformă Sala de Consiliu a PS4 în cinematograf

DISTRIBUIȚI

Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 4 a fost transformată în … cinematograf. În cadrul programului ”Școala Altfel”, primarul sectorului 4, Cristian Piedone a invitat , începând de luni, elevii școlilor din sector, dar și pe cei incluși în programele de asistență social, să urmărească mai multe capodopere ale cinematografiei românești, care au încântat generații întregi. afis Caravana sector 4webCu sprijinul  Asociaţiei Cine Cultura, în Sala de Consiliu al Primăriei Sector 4 vor rula în această săptămână ecranizări sau de scenarii proprii ale unor mari creatori de gen, conducând micuţii într-o lume minunată, populată de personaje care vor rămâne permanent vii în memoria lor afectivă.

Programul proiecțiilor se desfășoară după următorul program: marţi, 7 aprilie, ora 10.00: DUMBRAVA MINUNATĂ, ora 12.00: MAMA; miercuri, 8 aprile – ora 10.00: VERONICA, ora 12.00: TINEREŢE FĂRĂ BĂTRÂNEŢE; joi, 9 aprile – ora 10.00: VERONICA SE ÎNTOARCE, ora 12.00: LICEENII. Intrarea este liberă la toate proiecţiile.

Pe lângă multe alte surprize pe care primarul Cristian Popescu – Piedone le va oferi copiilor se numără şi prezenţa unor invitaţi speciali, precum Elisabeta Bostan, cea care a regizat majoritatea filmelor care vor fi proiectate în cadrul evenimentului.

Aceasta le va povesti micuţilor momente deosebite din cadrul filmărilor  peliculelor prin care a reuşit să-şi graveze numele în galeria de onoare a cinematografiei româneşti.

„Acesta este primul eveniment educativ – formativ pe care îl propunem, în debutul colaborării noastre cu Asociaţia Cine Cultura. Imediat după Sărbătorile Pascale vor începe a doua etapă, care presupune proiecţia de film românesc în Rotonda Parcului Lumea Copiilor. Intrarea va fi gratuită, astfel încât sunt convins că ne vom bucura de prezenţa în număr mare a iubitorilor filmului românesc. Până atunci, sunt bucuros că putem oferi copiilor şansa de a viziona producţii cinematografice pe care eu personal le port în suflet, alături de amintiri dragi ale copilăriei”, declară primarul Popescu – Piedone.

VIITORUL ILFOVEAN este partener media al proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here