Acasă Info Local George Pîrvu, președinte al Organizației de Tineret PMP Ilfov: ”Implicați-vă!”

George Pîrvu, președinte al Organizației de Tineret PMP Ilfov: ”Implicați-vă!”

DISTRIBUIȚI

”Greşeala politicienilor de azi este că sunt rupţi de realitate şi au impresia că ştiu totul fără să mai coboare în stradă, între oamenii pe care îi reprezintă”.

 George Pîrvu, președintele Organizației de Tineret a PMP Ilfov, în vârstă de 25 de ani, spune că a ales să pună în slujba cetățenilor ilfoveni cunoștințele dobândite în urma absolvirii celor două facultăți, Drept și Științe Politice, implicându-se activ în viața politică. ”Mi-am dorit să fac parte dintr-un partid politic care vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor și cred că Partidul Mișcarea Populară este locul potrivit pentru cei care împărtășesc această dorință.

Tânărul politician susține că, de când a fost ales în conducerea organizației ilfovene, a reuşit să construiască ”o echipă de tineri care își doresc să ducă politica la un alt nivel”. ”În general, organizațiile de tineret ale partidelor se concentrează pe un anumit gen de acţiuni (evenimente sportive, acţiuni caritabile sau civice), iar problemele majore ale tinerilor rămân fără rezolvare. Mi-am propus ca noi, tineretul ilfovean al Partidului Mișcarea Populară, să identificăm și să rezolvăm aceste probleme, printr-o serie de acțiuni și proiecte politice. Îmi doresc să aflu chiar de la ei care sunt problemele cu care se confruntă. Greşeala politicienilor de azi este că sunt rupţi de realitate şi au impresia că ştiu totul fără să mai coboare în stradă, între oamenii pe care îi reprezintă. Problemele trebuie aflate direct de la tineri, cei direct afectaţi. Pentru asta urmăresc să organizez o serie de întâlniri cu tinerii, formale şi informale, ca să aflu care sunt problemele acestora şi care este ordinea în care ar trebui rezolvate”.

George Pîrvu are și un mesaj pentru cei pe care îi reprezintă: ”Implicați-vă în număr cât mai mare în viața politică”. ”Cred cu tărie că este absolut necesar ca tinerii să iasă în față, să se afirme, pentru că ei vor reprezenta societatea de mâine. Este mult mai uşor să schimbi ceva din interior decât să stai pe margine şi să critici. Apoi, consider că ar trebui să-i aleagă chibzuit pe cei care îi vor reprezenta în diverse funcţii publice, după competenţa şi capacitatea de a le rezolva problemele şi nu după discursurile agresive sau după modul în care ştiu să se certe”, încheie Pîrvu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 × 1 =