Acasă Info Local Ghincea către Niță la preluarea mandatului de prefect: ”Fii blând, fii bun...

Ghincea către Niță la preluarea mandatului de prefect: ”Fii blând, fii bun și fii om al vremurilor!”

DISTRIBUIȚI

După 22 de luni în fruntea Instituției Prefectului Județului Ilfov, îmi iau astăzi la revedere de la colaboratorii mei și trebuie să recunosc că nu-mi este așa de ușor cum am crezut. Reușitele din perioada în care am exercitat prin detașare funcția de prefect se datorează în exclusivitate vouă. Nereușitele mi le asum în totalitate, a declarat Mihai Cristian Ghincea la învestirea lui Mihai Niță ca prefect de Ilfov.

”Domnule prefect Mihai Niță, pe tablourile foștilor prefecți se așterne praful uitării, …, în urma noastră rămân numai faptele bune. Nu de mult, un prieten mi-a spus că, după ce nu mai ocupi o funcție importantă rămâi doar tu cu o oglindă. De vei putea să te privești în ea, atunci munca depusă în acea funcție nu a fost în zadar. Iată de ce, parafrazându-l pe Mihail Kogălniceanu îți spun: Fii blând, fii bun și drept domnule prefect, fă ca legea să fie tare și mai presus de toate fii om al vremurilor! Astfel, praful ce se așază indubitabil pe tablourile noastre nu se va așeza și pe oglinda în care te vei privi când nu vei mai fi prefect. Îți spun din tot sufletul succes în misiunea deloc ușoară pe care o ai”, a subliniat Ghincea, la evenimentul din 7 martie a.c..

După cum se știe, Guvernul a hotărât, la 5 martie a.c., încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Ilfov de către Marius Cristian Ghincea, numit la 5 mai 2017, acesta fiind considerat un apropiat al Gabrielei Firea.

În locul lui a fost numit, tot cu caracter temporar, Mihai-Sandu Niță, fost consilier județean până la finalul lunii februarie 2018.

Niță, cel de-al 13-lea prefect de Ilfov, deține, potrivit declarației de avere, trei terenuri, două locuințe, patru autoturisme, bijuterii moștenite în valoare de 50.000 de euro, precum și două tablouri de valoare. Este cunoscut drept un prosper om de afaceri din Ilfov. Este unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here