Acasă Educatie Grădiniță cu program prelungit la Domnești

Grădiniță cu program prelungit la Domnești

DISTRIBUIȚI

gradinita DomnestiLa finele anului trecut, Primăria Domnești a încheiat un contract privind realizarea unei grădinițe cu program prelungit, valoarea acestuia fiind de 3,98 milioane lei, la care se adaugă TVA. În prețul contractului sunt cuprinse și cheltuieli diverse în valoare de 327.616 lei plus TVA, cheltuieli care vor fi decontate executantului doar în condițiile legii. Noua unitate de învățământ va avea o capacitate de maximum 200 de locuri, suprafața utilă fiind de aproxomativ 1.700 de metri pătrați.

În sala de mese vor încăpea 160 de copii, clăpdirea fiind dotată cu bloc alimentar, o sală multifuncțională, un adăpost pentru apărare în care pot intra toți copiii grădiniței, un cabinet medical, o cancelarie, vestiare, spațiu tehnic și garaj, după cum susține primarul Ninel Constantin Boșcu.

Primăria Domnești mai informează că la 25 ianuarie a.c. a fost pus în funcțiune sistemul de canalizare pe teritoriul localității. Drept urmare, primarul Boșcu face apel către locuitorii care nu au contract pentru acest serviciu să se prezinte pentru întocmirea actelor la sediul secundar al companiei Apă – Canal, care se află lângă oficiul postal. – CRISTINA ANGHELUȚĂ

2 COMENTARII

  1. O stire cu adevarat imbucuratoare pentru comunitatea noastra. Poate ar fi bine de stiut unde va fi amplasata. Costul de circa 4 milioane acopera si dotarile ? Poate era bine daca ar fi fost supus atentiei domnestenilor proiectul acestei gradinite, eventual sa se organizeze o dezbatere pe aceasta tema, daca investitia urmeaza a utiliza fondurile locale. Personal nu vad necesitatea cancelariei, stiut fiind ca doamnele educatoare stau de permanenta cu copiii. Pentru sedinte sau alte intruniri ar putea fi utilizata sala multifunctionala. O sala de mese de 160 locuri pentru gradinita de maxim 200 copii mi se pare supradimensionata, mai mult de 50 de prescolari concomitent intr-o incapere e deja un act de curaj. Cate persoane ii vor servi ?in cate minute ? E tardiv acum sa discautam, odata ce contractul e deja semnat. Sau sunt doar promisiuni de an electoral, pentru a pacali alegatorii cu povesti de adormit copiii ?! Pe cei ce vor dormi la gradinita cu program prelungit, desigur !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here