Acasă Economie Acord pentru funcționarea Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din Ilfov

Acord pentru funcționarea Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din Ilfov

DISTRIBUIȚI

Comitet local de dezvoltare 

Consiliul Județean Ilfov a aprobat, la 29 ianuarie a.c., acordul de colaborare în vederea constituirii și funcționării Comitetului Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social din județul Ilfov. Semnatari ai acordului sunt, alături de consiliul județean, Inspectoratul Școlar Județean, Prefectura, AJOFM, Direcția pentru Agricultură, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Camera de Comerț și Industrie, sindicaliști din Educație și Sănătate, companii din județ.

Obiectul acordului îl constituie colaborarea părților semnatare pentru instituționalizarea, diversificarea și dezvoltarea parteneriatului social în educație și formare profesională la nivelul învățământului preuniversitar, identificarea comenzii sociale pentru învățământul profesional și tehnic și a domeniilor prioritare pentru formarea profesională inițială și continuă, corelarea ofertei educaționale din învățământul profesional și tehnic cu comanda socială și cu nevoile de dezvoltare personală a beneficiarilor pregătirii profesionale, creșterea capacității formării profesionale de a răspunde cerințelor pieței muncii și optimizarea politicilor și a strategiilor județene referitoare la resursele financiare, materiale și umane necesare în educație și formare profesională. Acordul a fost încheiat pentru o perioadă de șase ani.

În context, CJ Ilfov a aprobat, la aceeași dată, și acordul de colaborare în vederea constituirii și funcționării Consiliului Regiunii de Dezvoltare București – Ilfov. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here