Acasă Info Local Grav accident de tren la Brăƒnești

Grav accident de tren la Brăƒnești

DISTRIBUIȚI

Patru persoane, între care trei minori, au fost lovite de tren de un tren Interregio, joi dimineața, în apropiere de halta Brăƒnești, pe linia de cale feratムBucurești-Constanța. Toți cei patru au decedat, precizeazムdigi24. Femeia avea vârsta între 25 și 30 de ani, iar cei copii – între 2 și 12 ani, potrivit purtăƒtorului de cuvânt al Poliției, Georgian Drăƒgan.Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi fost însăƒrcinatăƒ, iar la locul tragediei a fost găƒsit și un bilet de adio scris de aceasta.

Inițial a fost descoperitムo fetițムlovitムde tren, ulterior, în spatele garniturii, la 500-600 de metri, au fost găƒsite alte trei persoane decedate – femeia și doi copii. Autoritățile fac cercetÄări pentru identificarea persoanelor și stabilirea împrejurăƒrilor în care s-a produs evenimentul. La fața locului sunt reprezentanți ai PParchetului și IML. Polițiștii iau în calcul și varianta ca cei patru sムfi traversat linia feratムfăƒrムsムse asigure. Apelul la 112 a fost făƒcut în jurul orei 10:00 de o persoanムcare a văƒzut trupurile persoanelor decedate.

Alina Predescu, purtăƒtor de cuvânt al CFR, a declarat cムaccidentul s-a petrecut între localitățile Brănești și Pasăƒrea, în câmp deschis, acolo unde trenul Interregio București – Constanța circulムcu 160 de km/orăƒ. Frânarea imediatムar fi fost imposibilăƒ, e nevoie de un kilometru pentru a opri în siguranțăƒ, a spus reprezentanta CFR.

Circulația feroviarムs-a reluat în jurul orei 11:50. Garnitura de tren s-a pus în mișcare spre destinație. Conductorul trenului a fost înlocuit, iar cel care conducea trenul în momentul accidentului este audiat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here