Acasă Politic Grindeanu, ambasador în Republica Moldova?

Grindeanu, ambasador în Republica Moldova?

DISTRIBUIȚI

Surse politice au confirmat, marti dupa-amiaza, ca Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea au avut o prima intalnire, secreta, urmand sa aiba mai multe astfel de intalniri pentru a gasi o cale de reconciliere. Marti seara, B1 TV a anuntat ca Grindeanu va fi numit ambasador.

Sorin Grindeanu a ramas fara nicio sursa oficiala de venit dupa ce a fost schimbat din functia de premier, in urma motiunii de cenzura introdusa de PSD. El a lansat apoi periodic mai multe atacuri la adresa lui Dragnea, pe care l-a acuzat ca este principalul autor al debarcarii sale, si a insistat ca nu paraseste PSD.

Surse politice au anuntat, marti, ca Grindeanu si Dragnea rezerva noi surprize, dupa conflictul dur de acum doua luni. Cei doi cauta o cale de reconciliere, Grindeanu fiind fara serviciu, iar Dragnea temandu-se ca fostul premier s-ar putea alatura partidului lui Ponta. Astfel, pana la urma s-a gasut o cale de compromis.

Marti seara, surse citate de B1 TV anunta ca lui Grindeanu i s-a oferit pozitia de ambasador al Romaniei la Chisinau. Fostul premier ar fi acceptat. – sursa: Aktual24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here