Acasă Politic Guvern/Evenimente dedicate marcării a 30 de ani de la Revoluție

Guvern/Evenimente dedicate marcării a 30 de ani de la Revoluție

DISTRIBUIȚI

Guvernul României organizează duminică, 22 decembrie 2019, la Ateneul Român, un eveniment dedicat marcării a 30 de ani de la Revoluția Română din 1989.

Având ca tematică «30 de ani de libertate», începând cu ora 12.00, va avea loc vernisajul unei expoziții foto-documentare, dedicată eroilor Revoluției Române din 1989, urmată de un concert vocal-simfonic Requiem de Mozart, susținut de Orchestra și Corul Filarmonicii ”George Enescu”.

La eveniment sunt invitați să participe reprezentanți ai asociațiilor de revoluționari, ai instituțiilor publice, societății civile, mediului de afaceri, personalități din domeniile culturii, sportului,  parlamentari și europarlamentari, membri ai misiunilor diplomatice acreditate la București, reprezentanți ai cultelor religioase, membri ai Guvernului.

Tot duminică, 22 decembrie, în jurul orei 18.30, în memoria martirilor Revoluției Române, va fi realizată o proiecție de imagini pe clădirea sediului Ministerului Afacerilor Interne, din Piața Revoluției, nr.1 A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here