Acasă Economie Hidroelectrica scoate la licitație contractul de retehnologizarea Amenajării Hidroenergetice Vidraru

Hidroelectrica scoate la licitație contractul de retehnologizarea Amenajării Hidroenergetice Vidraru

DISTRIBUIȚI

Hidroelectrica a reluat licitația pentru retehnologizarea amenajării hidroenergetice Vidraru. Potrivit anunțului din SEAP, valoarea estimată a contractului este de 188 de milioane de euro.

Proiectul de retehnologizare include și montajul echipamentelor mecanice și electrice, integrarea instalațiilor modernizate, lucrări de construcții pentru înlocuirea/reabilitarea echipamentelor existente, consolidarea construcțiilor hidrotehnice, precum barajul, derivația sub presiune, centrala, blocul tehnic, și construirea unui depozit pentru deșeuri și materiale refolosibile. De asemenea, va fi implementat un sistem automat de comandă-control pentru coordonarea funcționării echipamentelor și instalațiilor, servicii de evaluare a stării tehnice, proiectare și inginerie pentru fiecare unitate tehnică.

Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România și furnizează servicii tehnologice esențiale pentru Sistemul Energetic Național. Compania operează 187 centrale cu o capacitate hidroenergetică de 6,3 GW și – în plus, deține un parc eolian la Crucea, cu o putere instalată de 108 MW.

2 COMENTARII

  1. […] Hidroelectrica a reluat licitația pentru retehnologizarea amenajării hidroenergetice Vidraru. Potrivit anunțului din SEAP, valoarea estimată a contractului este de 188 de milioane de euro. Proiectul de retehnologizare include și montajul echipamentelor mecanice și electrice, integrarea instalațiilor modernizate, lucrări de construcții pentru înlocuirea/reabilitarea echipamentelor existente, consolidarea construcțiilor hidrotehnice, precum barajul, derivația sub presiune, centrala, blocul tehnic, […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here