Acasă Interne IGSU: Echipajele de salvatori la datorie

IGSU: Echipajele de salvatori la datorie

DISTRIBUIȚI

 Încă de la intrarea în vigoare a codurilor meteorologice, pompierii au fost la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor produse de vremea neprielnică sub incidența căreia s-au aflat mai multe județe din țară.

Astfel, astăzi, în intervalul orar 07.00-10.30, s-au înregistrat efecte în 12 localități din 6 județe (BR, CL, CT, DJ, TR și TL), unde echipajele de salvatori au intervenit pentru deblocarea a 24 autovehicule înzăpezite și degajarea a 18 copaci prăbușiți pe carosabil, fiind avariate 2 autovehicule.

În ceea ce privește alimentarea cu energie electrică, la ora 10.00 se înregistrează avarii în 272 localități din 9 județe (BR, BZ, CL, CT, GL, IL, TR, TL și VN), însumând un număr de aproximativ 149.824 consumatori finali nealimentați.

La acest moment, echipajele operative sunt în teren și derulează misiuni în sprijinul autorităților și a cetățenilor din județele Brăila, Constanța și Tulcea, pentru degajarea copacilor și îndepărtarea zăpezii acumulate pe carosabil.

Pentru preîntâmpinarea situațiilor care pot pune în pericol siguranță dumneavoastră și a celor dragi, evitați să porniți la drum pe timp de viscol și ninsoare puternică, informați-vă dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate, asigurați-vă că autovehiculul este echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă și urmăriți la posturile radio/TV buletinele meteorologice și recomandările autorităților.

 

3 COMENTARII

  1. […]  Încă de la intrarea în vigoare a codurilor meteorologice, pompierii au fost la datorie pentru limitarea și înlăturarea efectelor produse de vremea neprielnică sub incidența căreia s-au aflat mai multe județe din țară. Astfel, astăzi, în intervalul orar 07.00-10.30, s-au înregistrat efecte în 12 localități din 6 județe (BR, CL, CT, DJ, TR și TL), […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here