Acasă Info Local Ilfov/Cod portocaliu de vânt

Ilfov/Cod portocaliu de vânt

DISTRIBUIȚI

Meteorologii au emis avertizări cod roșu de viscol și vânt în nouă județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață.

Primul cod roşu intră în vigoare miercuri, ora 18:00 şi va fi în vigoare până joi, ora 8.00. Va fi viscol puternic, vântul va sufla în rafale de peste 100…120 km/h, iar vizibilitatea va fi redusă spre zero. Este vizată zona de munte a județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău

Al doilea cod roşu intră în vigoare miercuri, ora 22:00 şi este în vigoare până joi, ora 08:00. Sunt vizate județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea. Aici vântul va sufla în rafale de peste 85…90 km/h, viscol, iar vizibilitatea va fi redusă semnificativ.

De asemenea, de miercuri de la ora 17:00 până joi la ora 08:00 va fi cod portocaliu de ninsori şi viscol în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea şi în cea mai mare parte a Munteniei. Aici, vântul va bate cu rafale de 70…85 km/h şi temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității.

Ilfovul și Capitala se vor afla sub cod portocaliu de vânt. Un comandament de iarnă a fost convocat pentru orele 17.00 la Consiliul Județean Ilfov.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here