Acasă Info Local Ilfov fără țânțari

Ilfov fără țânțari

DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va continua și în acest an proiectul „Ilfov fără țânțari”, prin protocolul de cooperare încheiat între Județul Ilfov – Consiliul Județean, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov și unitățile administrativ-teritoriale din Județul Ilfov.

Pentru corecta informare a cetățenilor, campania de dezinsecție exterioară și larvicidare desfășurată pe întreg arealul județului Ilfov, în zonele de agrement, parcuri, grădini publice și spații verzi intravilane, va fi mediatizată pe canalele oficiale de informare a publicului ale Consiliului Județean Ilfov.

2 COMENTARII

  1. […] Consiliul Județean Ilfov, prin Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov, va continua și în acest an proiectul „Ilfov fără țânțari”, prin protocolul de cooperare încheiat între Județul Ilfov – Consiliul Județean, Serviciul Județean de Dezinsecție și Ecologizare Mediu Ilfov și unitățile administrativ-teritoriale din Județul Ilfov. Pentru corecta informare a cetățenilor, campania de dezinsecție […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here