Acasă Anchete MEGA EVAZIUNE LA AFUMAȚI

MEGA EVAZIUNE LA AFUMAȚI

DISTRIBUIȚI

O sută de inspectori antifraudă au participat la o acțiune în Afumați (Ilfov). După o perioadă de monitorizare, Direcţia Generală Antifraudă Fiscală a declanșat o acțiune la mai multe  depozite din Afumați, indicate de analizele de risc ca zone de evaziune. În urma acțiunii au fost confiscate 37.817 baxuri de încălţăminte (1.827.588 perechi de încălţăminte de sezon în valoare de 3.650.000 euro), aflate în 15 depozite. În documente, respectivele depozite figurau ca fiind goale şi neînchiriate. Deşi marfa era inscripţionată cu denumirea comercială „Shan Lian”, denumire identică cu cea a firmei care administrează respectivele spaţii de depozitare, reprezentanţii legali ai acesteia au refuzat să prezinte documentele legale de provenienţă.

Încălțămintea a fost confiscată și s-a dat o amendă de 20.000 lei. Depozitele au fost sigilate, iar verificările continuă pentru destructurarea reţelei organizate în vederea sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate şi identificarea vinovaţilor. PROMPT MEDIA

1 COMENTARIU

  1. Daca nu participati aseraa la emisiunea cu Pelican , instantaneu schimbam postul, va felicit pentru profesionalismul de care dati dovada d-na Sorina Matei. Sa stiti ca organizatorii de ieri in toate orasele au fost asa-zisii ,,revolutionari”. Acestor lichele pomanagii ieri pe data de 13.01.2012 le-au sosit taloanele de pensii si au vazut ca le sunt taiate indemnizatiile de revolutionari in suma de 30 milioane vechi fiecare . Imediat li s-au infierbantat mintile acestor slinosi si au inceput sa o puna de un protest sub lozinca Arafat.(gen cantaretul nesimtit de Doru Stanculescu care s-a purtat execrabil cu organele de ordine,) D-stra ati sezizat f. bine ca nu-i durea pe acesti nespalati de Arafat ci de pensiile grase pe care, dupa mintea lor cred ca le-ar fi taiat-o Basescu. Ei spera ca Basescu isi da demisia iar USL-ul le aduce indemnizatiile innapoi. Inca o data va felicit , sa stiti ca postul unde lucrati nu-mi place, nu este obiectiv si nu-l urmaresc cu exceptia emisiunii unde lucrati d-stra. Cred ca nu o sa faceti purici multi la acest post daca o tineti tot asa. Ori plecati d-stra ori o sa va disponibilizeze. Cred ca vi se potrivea cel mai bine la B1.Cu stima si respect.P.S. Sa stiti ca nu sunt PDL-IST, dar nu-mi place sa fiu manipulat. Prefer obiectivitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here