Acasă Anchete Ilfov/Percheziții într-un dosar de lipsire de libertate şi înşelăciune

Ilfov/Percheziții într-un dosar de lipsire de libertate şi înşelăciune

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii efectuează, marţi, 17 noiembrie, cinci percheziţii în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Călăraşi, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate şi înşelăciune.

”În fapt, cercetările au fost declanşate din oficiu, în urma verificărilor efectuate într-o cauză de dispariţie, rezultând presupunerea rezonabilă că cinci persoane, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 50 de ani, pretinzând că sunt cetăţeni străini, ar fi înşelat persoana în cauză că îi va construi o casă nouă, pretext sub care ar fi determinat-o să o cedeze pe cea care o deţinea”, anunță Poliția Capitalei. Potrivit anchetatorilor, alte două persoane ar fi fost înşelate în acelaşi mod.

Persoanele identificate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului Investigaţii Criminale Sector 2. Pe parcursul percheziţiilor a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor o armă de vânătoare deţinută ilegal. La acţiune a participat Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 2, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here