Acasă Anchete Ilfov: Percheziții la persoane care se ocupă cu vaccinarea la chiuvetă

Ilfov: Percheziții la persoane care se ocupă cu vaccinarea la chiuvetă

DISTRIBUIȚI

Cinci percheziții au loc miercuri dimineață, în județele Buzău, Giurgiu și Ilfov, la persoane bănuite că au eliberat certificate de vaccinare false.

Surse din cadrul Poliției susțin că ar fi vorba de un cabinet medical din Verești, Giurgiu, unde eliberarea unui astfel de certificat ar fi costat între 100 și 150 de euro.

„În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Buzău, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, efectuează 5 percheziții domiciliare, în județele Buzău, Giurgiu și Ilfov, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid-19. Activitatea vizează un cabinet medical individual, printre persoanele implicate fiind și personal medical din cadrul acestei entități. Dosarul penal are la bază săvârșirea infracțiunilor de fals informatic și uz de fals. Polițiștii vor pune în executare 8 mandate de aducere, persoanele cercetate urmând a fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri”, trasmite IGPR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here