Acasă Anchete Ilfov: Perchiziții la evazioniștii care prestează servicii de protecție și pază

Ilfov: Perchiziții la evazioniștii care prestează servicii de protecție și pază

DISTRIBUIȚI

Șase percheziții domiciliare au loc joi dimineață, în București și în județul Ilfov, la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în domeniul prestării serviciilor de protecție și pază. Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Capitalei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, din probele administrate până în prezent, a rezultat că în perioada 2009 – 2012, reprezentanţii a două societăţi comerciale având ca obiect de activitate ”prestări servicii de protecţie şi pază” au înregistrat în evidenţa contabilă a acestor firme şi au declarat organelor fiscale achiziţii de bunuri şi servicii ce nu reflectă operaţiuni reale de la un număr de şase societăţi comerciale, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale şi cauzând bugetului de stat un prejudiciu de aproximativ 8.000.000 lei.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale şi al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here