Acasă Anchete Ilfov: Portofele, portofele…

Ilfov: Portofele, portofele…

DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Ilfov au adus, la 9 aprilie, pentru audieri, două persoane bănuite că au comercializat mai multe produse contrafăcute prin intermediul unei pagini de Facebook.

La 9 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Criminalistic Ilfov și al luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, au desfășurat două percheziții în București, la domiciliile a două persoane care comercializau produse de marochinărie și îmbracăminte succeptibile de a fi contrafăcute.

Potrivit IPJ Ilfov, din cercetări a reieșit faptul că indivizii, soț și soție, foloseau o pagină de Facebook pentru a expune produse spre vânzare și pentru a prelua comenzi de la persoane interesate. Ulterior produsele erau livrate către clienți prin firme de curierat, plata fiind efectuată la ramburs.

Polițiștii au ridicat pentru continuarea cercetărilor, de la cele două locații, peste 360 de articole de marochinărie și îmbrăcăminte – genți, portofele, tricouri și curele, inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

Articolele se comercializau cu sume cuprinse între 100 și 500 de lei.

Polițiștii din Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, continuă cercetările față de cei în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune și de comercializare a unor produse contrafăcute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here