Acasă Info Local ILFOVENI, ADĂPOSTIȚI-VĂ!

ILFOVENI, ADĂPOSTIȚI-VĂ!

DISTRIBUIȚI

Urmare a avertizării meteorologice cod galben de ploi și intensificări ale vântului, cod sub incidența căruia se află atât municipiul București, cât și județul Ilfov, au fost luate măsuri de avertizare a populației prin intermediul a peste 40 de panouri electronice existente la nivelul Capitalei, anunță IGSU.

Pentru gestionarea eventualelor situații de urgență care se pot produce, peste 480 de pompieri ai ISU București-Ilfov vor interveni la nevoie.

În funcție de evoluția fenomenelor meteorologice, se poate activa grupa operativă la nivelul ISU București-Ilfov și se pot suplimenta echipajele operative cu pompieri aflați în turele libere.

Recomandări

La primele semne ale producerii unei furtuni (descărcări electrice, intensificări ale vântului), reacționați preventiv: dacă sunteți în spațiu deschis, adăpostiți-vă; Nu atingeți firele căzute la pământ; asigurați elementele de construcții (uși, ferestre); nu stați lângă copaci, stâlpi sau construcții improvizate (corturi, schele, șantiere); orice situație de urgență trebuie anunțată la 112.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here