Acasă Info Local ILFOVUL S-A ÎMBOGĂȚIT CU UN POLIȚIST

ILFOVUL S-A ÎMBOGĂȚIT CU UN POLIȚIST

DISTRIBUIȚI

Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Imigrări, chestor principal de poliție Viorel Vasile i-a întâmpinat ieri pe cei zece agenți de poliție, absolvenți ai Școlii de Pregătire a Agenților de Poliție de Frontieră ”Avram Iancu”, în cadrul unui eveniment organizat la sediul Inspectoratului General pentru Imigrări.Imigrari Ilfov

 Cu acest prilej, inspectorul general i-a asigurat de întregul sprijin în exercitarea atribuţiilor pe care le vor avea, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări, care implică profesionalism, onestitate, fermitate şi integritate. Totodată, i-a felicitat şi le-a urat mult succes în activitate.

În următoarele şase luni, poliţiştii îşi vor exercita atribuţiile de serviciu, sub îndrumarea unui tutore profesional, urmând apoi să fie definitivaţi în profesie. Cei zece poliţişti au fost repartizaţi la structurile de Imigrări din Bucureşti, Constanţa, Hunedoara, Ilfov, Suceava, Maramureş şi Centrele Regionare de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil de la Maramureş şi Galaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here