Acasă Economie În Ilfov – muncitorii necalificați sunt la mare căutare

În Ilfov – muncitorii necalificați sunt la mare căutare

DISTRIBUIȚI

Potrivit datelor AJOFM Ilfov, la jumătatea acestei luni erau disponibile aproape 7.000 de locuri de muncă. Dintre acestea, 68 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 1.045 pentru persoanele cu studii medii, 700 pentru muncitori calificați și 5.151 pentru muncitori necalificați.

Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)332.37.08/123, pe site-ul A.N.O.F.M https://www.anofm.ro/ sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit datelor AJOFM Ilfov, la jumătatea acestei luni erau disponibile aproape 7.000 de locuri de muncă. Dintre acestea, 68 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 1.045 pentru persoanele cu studii medii, 700 pentru muncitori calificați și 5.151 pentru muncitori necalificați. Toate locurile de muncă vacante, condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc […] Citeste mai mult […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here