Acasă Politic ÎN LOC SĂ-I ATRAGĂ, LIBERALII PIERD PARLAMENTARI

ÎN LOC SĂ-I ATRAGĂ, LIBERALII PIERD PARLAMENTARI

DISTRIBUIȚI

partideDupă recenta trecere a senatorului Sebastian Grapă la UNPR, există ”cel puțin” alți trei parlamentari liberali care ar putea părăsi partidul pentru a sări în barca puterii. Potrivit unor surse din cadrul PNL, aceștia sunt tot mai nemulțumiți de pretențiile foștilor democrat-liberali, care urmăresc doar funcții de conducere, dar și de întârzierea de a prelua puterea pe fondul simpatiei generale creată în urma alegerilor prezidențiale din noiembrie trecut.

După principiul ”puterea erodează”, mulți liberali atrag atenția conducerii că acesta este valabil și în cazul Opoziției. ”Dacă mai stăm mult și ne uităm la măsurile de dreapta pe care le ia Victor Ponta s-ar putea să ne trezim că la sfârșitul anului să nu mai avem nici 30 la sută din zestrea pe care o avem acum grație fuziunii dar mai ales simpatiei românilor față de președintele Klaus Iohannis”, susține un liberal nemulțumit.

Un alt motiv de nemulțumire în PNL este legat de faptul că foștii pedeliști vor fi prezenți pe viitoarele liste pentru parlamentare în mod egal cu vechii liberali.

”Vechiul” PNL și ”vechiul” PDL au 94 de președinți de filială, iar dacă majoritatea vor dori să ocupe un loc de parlamentar în 2016 atunci lucrurile se vor complica în partid. Pe lângă aceștia, nu trebuie trecuți cu vederea șefii mari și actualii aleși locali, aceștia neputând fi lăsați deoparte. Nu în ultimul rând, trebuie respectate promisiunile față de foștii parlamentari din PPDD, PC și  PMP care au fost ”racolați” recent. – PROMPT MEDIA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here