Acasă Info Local Încă două săptămâni de carantină la Bragadiru

Încă două săptămâni de carantină la Bragadiru

DISTRIBUIȚI

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov anunță prelungirea, cu încă două săptămâni, a carantinei zonale pentru orașul Bragadiru.

Ca urmare a analizei de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a adoptat în ședință extraordinară Hotărârea nr. 88 din 12.04.2021 privind propunerea prelungirii măsurii de carantinare zonală pentru orașul Bragadiru, județul Ilfov.

Propunerea a fost înaintată către Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției în vederea emiterii ordinului Comandantului Acțiunii.

Luând în considerare cele de mai sus, șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis OSDSU nr. 6962 din 12.04.2021 privind prelungirea carantinei zonale pentru orașul Bragadirujudețul Ilfov, începând cu data de 12.04.2021, ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Vă rugăm să respectați măsurile obligatorii impuse tuturor persoanelor care se află permanent în localitatea carantinată sau care tranzitează zona carantinată!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here